söndag 1 november 2009

BUNA

Helgen var jattebra!!

Vi var som sagt i Timisoara 9 pers och sov dar en natt pa hotell. Pa dagen igar promenerade vi, kollade i affarer och fikade pa starbucks! Pa kvallen at vi middag, gick pa bio Halloween 2, en skrakcfilm som var jattelaskig och ganska dalig sa vi lamnade bion....hah

Sen gick vi ut och hade jattekul! Ben akte hem imorse sa vi var uppe efter utgangen och sa hejda..sorgligt!!

Hoppas helgen varit grym i Sverige!

KARLEK FRAN OLGI

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ciao!

Helgen har varit jättebra med massor av god mat, tennismatcher vid dom mest konstiga tider, kl0340 på morgonen tex!!!.Vi har också ägnat oss åt lövkrattning!!! i trädgården som alltid är lika fantastiskt spännande o roligt.
Ha EN BRA VECKA.
pOJKARNA X 3

Anonym sa...

Hej käraste O!

Hemma igen efter 10 omvälvande dagar..Så fantastiskt fint Ni har det även om det också är ett tufft jobb Ni gör.. Du/Ni gör stor skillnad för folket i byn, glöm inte det..
Är så glad att lilla C får vara med i Homework-club nu och hoppas att det kommer göra skillnad för henne och på sikt även för familjen.
Hälsa Alexandra att jag skall se om jag kan hitta mer pedagogiskt
material som Ni kan ha nytta av..
Hälsa också till mina små fina vänner och ge dem många kramar från mig..

P.s vad härligt att det blev en bra helg i Timisoara. Puss Mamma

Olga sa...

Mamma! Tack for en jattebra vecka! VAd roligt att du trivdes! Det ska jag halsa Alexandra och barnen. De har fragat efter dig! Hoppas ni har det bra darhemma och att ni hade det riktigt kul i Budapest och att ni tyckte om staden! PUSSPUSS

Pojkarna! Later harligt och kravande. Antar att ni har sovit och atit mkt efter denna kravande helg..PUSS