måndag 19 oktober 2009

More updated

Vi blir mer och mer moderna har pa ngt satt.

Vi har tillgang till datorer (killarna har med sig sina), vi kan lyssna pa musik i hogtalare, vi har fatt mattor och flera soffor och nu fick vi en tv!

Det enda som inte kanns sa INNE ar att vi har en eller fler moss i huset.

PUSS&KRAM

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Möss i huset.. Låter som om den lille "Trasseltrunkaren" borde resa över??! Två kvällar i förra veckan kom han med möss i munnen, hm.. Duktigt då det ju faktiskt är hans jobb, men..
Såg Ditt mail och Din lista..
XXX Mamma

Anonym sa...

Nemas problemas! möss, råttor you name it är min specialitet.
Ju större desto bättre.
Slå mig gärna en signal för ett kostnadsförslag. Jag kan garantera att ert hus kommer vara strömmingsfritt... förlåt, råttfritt efter att jag fått härja runt några dagar. Då jag helst jobbar mot förskottsbetalning kommer jag att snarast maila över mitt kontonummer. I denna betalning förutsätts givetvis resa i business-class.

Hälsningar Zigge Stardust

Anonym sa...

Hej Olga!
Hoppas tröjan värmer tillräckligt
i höstkylan. har varit på Sillvik på musjakt och vittjat fällorna kanske kan jag låna "sudden" sköt om er och hälsa födelsedagsbarnet när hon kommer.
Kramar från Tuffes pappa.

Olga sa...

Sigge hade varit jattebra om du kom ja! Bra forslag av mamma och Sigge! Vi har nu kopt "muslim" (inte muslim som i Islam hha) och har hittills fangat in tva stackare...

Tuffes pappa! Vad kul att hora av dig, glad jag blir! Harligt med Sillvik!!! Hoppas ni alla mar bra! Jag har det jattebra! Fortsatt las min blogg sa ses vi nar jag kommer hem! Saknar er! Kramar