måndag 21 februari 2011

Tomt!


I går åkte pappa, Hilda och Hedvig hem och det känns mer än tomt här. Jag saknar de redan jättemycket och var, och är fortfarande jätteledsen för att de åkt...

Det var så otroligt roligt att ha dem här; att jobba meddem, att få visa dem allt och alla och att även få så mycket tid utanför jobbet; att åka till Arad, Timisoara, äta middagar och sådär.

Jag bodde på hotellet med dem den här helgen; vi åt middag på hotellet på fredagen och på lördagen åkte vi till Timisoara med bussen och där promenerade vi, kollade i affärer, fikade, gick till ett jättefint hotell där mamma och pappa bott ne gång och kollade och åt världens godaste mat på en äkta rumänsk restaurang. Vi tog tåget till Arad vid 16 och sen gick vi en snabbis på mallen i Arad innan vi tog taxin hem. Vi hängde på hotellet och gick sedan ner till restaurangen och drack öl och åt något litet. Det var som sagt jobbigt sen igår när de åkte.

Alla barnen frågar efter er och blev ledsna när jag sa att ni åkt. De undrar när ni kommer tillbaka, och även mina "kollegor" sa att ni var väldigt goa med barnen och mycket omtyckta!! :)

Puss och kram till mamma, pappa, Hilda och Hedvig.

Love you

Lilla O

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag saknar rumänien, även om det bara var några dagar så känns det som så mkt mer! /lusen

Anonym sa...

Ciao!

Saknar dig o Rumänien mycket.
Hälsa alla barnen o alla på networks.

Vippsannss Tata

Anonym sa...

Lilla O!
Förstår hur Du känner, men det är ju ett tecken på hur mycket Ni tycker om varandra och det är ju underbart. Tänk om det varit tvärtom att Du var glad för att de "äntligen" åkt, suck inte så kul.

Snart kommer jag till Dig, det skall bli suveränt.
Krama alla och hälsa att "Stökåbök" längtar efter dem...

PoK Mum