måndag 8 mars 2010

Timisoara baby!

Kort uppdatering om helgen...

FREDAG-Grattis Camilla pa 20 arsdagen!!! Vi vackte henne vid atta, sjungandes och med presenter; tre trojor, ett par lila raggstrumpor och rolerblades!! Sa 80! Rosa och snorgrona...haha snyggt! Pa kvallen lagade vi god middag har i Covsint och hade saklart aven tarta. Aaron och Steve var ocksa med!

LORDAG- Vi liftade till Arad och tog sedan taget till Timisoara. Det var jag, Alexandra, Josefina, Camilla, Julia, Chloe, Alanna, Johnny, Gid och Aaron. Vi at massa god mat, kollade i affarer (sjukt shoppingsugen men stod emot!), var pa bio; Valentines day. Den var bra, grymma skadespelare! Vi ville ga pa Alice i underlandet men det var fullbokat. Sen gick vi till den irlandska puben vi var sist pa nar vi var i Timisoara och hade jattekul! Taget hem gick redan vid 23.20 och sen tog vi taxi fran Arad till Covasint. Lyckad dag!

Idag pa jobbet var det mycket att gora. Eftersom att byggnaderna i community i Siria ska renoveras sa flyttade vi stolar och bord och sorterade skor(!!! IGEN!!! De tar aldrig slut!) for att gora plats. Pa em hade vi var kara hw club och idag startade vi med den nya gruppen! Det verkar jattebra och jag tror det kommer bli jattestor skillnad i och med att grupperna blir mindre da vi tar in fyra nya barn i den nya gruppen och flyttar over fyra barn fran en annan grupp.

Ha en go vecka! P.S IDAG HAR JAG VARIT HAR I 2 MANADER! (for den har perioden, snart 6 manader allt som allt) Tiden gar fort...D.S

LOVELOVELOVE Olgi volgi vooo

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Så glad att både C och R får gå i skolan.. Tror dessutom att det stärker deras relation.
3 grupper istället för 2 kommer också bli bra..
Vi saknar Dig mycket härhemma.. Snart kommer Tata till Dig och Du får visa honom alla Dina små vänner. Kul kul

Kärlek till Dig/Mum